۱۸ دی ۱۳۹۲، ۹:۴۹

یامین پور:

رسانه ها در خدمت نظام اسلامی نیستند/ یک بیماری فرهنگی در بدن جامعه وجود دارد

رسانه ها در خدمت نظام اسلامی نیستند/ یک بیماری فرهنگی در بدن جامعه وجود دارد

ورامین - خبرگزاری مهر: تحلیلگر حوزه فرهنگ و رسانه با اشاره به اینکه رسانه ها در خدمت نظام اسلامی نیستند، گفت: تعداد فیلمهای سینمایی که با بودجه نظام اسلامی ساخته شده و علیه جمهوری اسلامی تبلیغ کرده اند را بشمارید، تا چه زمانی قرار است چند صد میلیارد برای دشمنان نظام خرج شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته وحید یامین پور در اختتامیه همایش بازخوانی حماسه نهم دی در شهرستان ورامین اظهار داشت: تا قبل از فتنه سال 1388 این تلقی وجود داشت که کار رسانه یک فعالیت هنری و تفننی است در حالی که از دو دهه قبل از فتنه 88، متفکرین کشور تذکر اکید دادند که اگر کسی می خواهد کار جدی در حوزه انقلاب اسلامی بکند، آن کار در حوزه هنر ورسانه است.

این کارشناس حوزه فرهنگ و رسانه با انتقاد از کسانی که فتنه سال 1388 را به ابعاد امنیتی و سیاسی تقلیل می دهند، افزود: برخی در رسانه ها فتنه را منحصر در مباحث امنیتی کردند. این مسأله ما را دچار مشکل بزرگتری می کند، باید توجه داشت که فتنه ابعاد امنیتی داشته است اما کسانی که به کف خیابان ها آمدند، مردم بودند.

وی ادامه دادند: مردمی که در حمایت از نامزدهای شکست خورده به خیابان آمدند، همه روزه خوار نبودند بلکه بین آنها بسیجیان، خانم ها محجبه و چادری، مداح اهل بیت و علمای اخلاق هم بودند و به همین خاطر نباید فتنه سال 1388 را کوچک نشان داد و همین نشان از یک بیماری فرهنگی است که سالهاست در بدن جامعه وجود داشته است.

یامین پور اضافه کرد: مقام معظم رهبری از 20 سال قبل از فتنه سال 1388 به کرات مسأله تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و استعمار فرا نو را مطرح کردند و سال 1371 دنیا گرایی خواص را مورد تاکید قرار دادند و در سال 1374 بحث طلحه و زبیر را مکررا یادآور شدند.

این مسئول عنوان کرد: خواص تریبون دارهای موثری هستند که دارای اثر فرهنگی، عقیدتی و نگرشی بر روی مردم هستند و این خواص یک بعد رسانه ای هم دارند به همین خاطر مقام معظم رهبری مکررا هشدار می دهند که این امر نشان از تیزبینی و نگاه استراتژیک رهبری است که این هشدارها در سال 88 نمود عینی پیدا کرد.

دشمن در پایتخت کشور دارای پایگاه است

وی بیان داشت: بعد از خرداد سال 1388 مقام معظم رهبری نسبت به آینده پیش بینی های خود را انجام دادند و فرمودند که منتظر یک فتنه سخت تر باشید و ایشان تصریح کردند که این قاعده تاریخ و سنت الهی است که یک جماعت دینداری که از یک امتحان الهی سربلند بیرون می آید، به تعالی بالاتری در دینداری می رسد و خداوند آزمون های سخت تری از آن جامعه خواهد گرفت، پس پیش بینی های مقام معظم رهبری به ابعاد فرهنگی، هویتی و اجتماعی رخدادهای است که برای جامعه اسلامی اتفاق می افتد.

یامین پور تأکید کرد: در جنگ سخت، ابزارها و نیروها و خط مقدم دشمن مشخص است اما در جنگ نرم این حقیقت وجود ندارد و آنهایی که تلاش می کنند تا از فرهنگ ایرانی و اسلامی مردم حفاظت کنند، مرزبانان فرهنگی جامعه هستند و امروز ما نیاز به مرزداران فرهنگی داریم تا در مقابل فرهنگ مهاجم بیاستند و هشدارهای لازم را به مردم گوشزد کنند.

رسانه ها ستون پنجم دشمن در جنگ نرم هستند

وی یادآور شد: دشمن در جنگ نرم در پایتخت کشور دارای پایگاه است به همین خاطر مقام معظم رهبری فرمودند روزنامه های تبلیغاتچی، مواجب بگیر و ساده، مردم را گمراه می کنند و این نشان می دهد که ستون پنجم در جنگ نرم دشمن رسانه ها هستند و امروز رسانه هایی در کشور وجود دارد که مستقیما از برخی کشورها پول گرفته و فرهنگ آنان را تبلیغ می کنند.

این مجری و کارشناس سابق رسانه ملی گفت: ستون پنجم به دشمن گرا می دهد که اکنون باید به چه نقطه ای حمله کنید یا زمانی که در کشور نیاز است که با اقتدار صحبت شود، سعی دارد تا دل مردم را خالی کند.

یامین پور افزود: زمانی که آقای روحانی به نیویورک رفتند، وقتی به کیوسک روزنامه ها مراجعه می کردید، این تصور می شد که ملت ایران چند سال است که آرزوی دست دادن با رییس جمهور آمریکا را دارد و این همه تبلیغ و برجسته کردن سرلشگر جبهه عناد با چه اهدافی صورت گرفت.

وی ادامه داد: هیچ ایرانی از تهدیدهای پرطمطراق خارجی ها نخواهد ترسید تا زمانی که سردمداران داخلی از خود سستی نشان ندهند ولی کار به جایی رسید که مقام معظم رهبری اعلام کردند که مردم ایران از خواص جلوتر هستند که این سخن نشان داد که رسانه ها در خدمت نظام اسلامی نیستند و جمهوری اسلامی غرامت چیزی را پرداخته که هیچ چیز عایدش نشده است.

در فتنه 88  رسانه های سنتی به داد کشور رسیدند

وی ضافه کرد: تعداد فیلم های سینمایی که با بودجه نظام اسلامی ساخته شده است و بر علیه جمهوری اسلامی تبلیغ می کنند را بشمارید. تا چه زمانی چند صد میلیارد برای دشمنان نظام خرج می شود، این مسأله اهمیت حوزه فرهنگ و رسانه را نشان می دهد و این بیماری پس از انتخابات سال 88 خود را نشان داد.

یامین پور عنوان کرد: آمریکا تصورش آن بود که در فتنه سال 88این بیماری به اوج خود رسیده است که این اتفاق هم افتاد اما نظام به کما نرفت زیرا جامعه شیعه ایرانی ضرورتا فقط مشتری تبلیغات رسانه های جدید نیست.

وی بیان داشت: یک نزاع صد ساله بین رسانه های سنتی و رسانه های جدید وجود دارد، رسانه های سنتی که مردم گوش به حرف آن می دهند و منشأ اثر قرار می گیرد، هیئات مذهبی و منابر هستند و همواره هیئت و مسجد آغاز یک اتفاق و جریان در کشور ما بوده است و اگر تغییری هم در جامعه باید ایجاد شود، این حرکت باید از این مکان ها شروع می شد و در فتنه 88 نیز رسانه های سنتی به داد کشور رسیدند.

دشمن ذهن و قلب ایرانیان را نشانه رفته است

این کارشناس تأکید کرد: دشمن همواره تلاش دارد تا رسانه های سنتی را خفه کنند تا صدای خودشان شنیده شود، مثلا بی بی سی فارس جشن می گیرد که مخاطبانش بیش از ده درصد افزایش پیدا کرده است و این توهم و تخیل که بی شماریم در این رسانه ها وجود دارد اما باید توجه داشت که رسانه های جدید نمی توانند یک جریان تولید کنند اما به شدت جریان های روشنفکر جدید سعی دارند تا رسانه های سنتی را مورد تخریب قرار دهند.

یامین پور یادآور شد: اگر کسی بخواهد از نظام حمایت کند، باید بداند که اکنون درگیری در حوزه فرهنگ و رسانه در جریان است زیرا آن نقطه ای که توسط دشمنان هدف قرار گرفته است، ذهن و قلب ایرانیان است اما به تعبیر مقام معظم رهبری جونان امروز این سرزمین بهتر از جوانان دهه 60 هستند و هم بیان انقلابی عمیق تر از گذشته شده و هم مهارت های تبلیغ توسط جوانان ایجاد گردیده به طوری که دشمن را به لکنت انداخته است.

کد خبر 2210137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha